Versio 1.0

Päiväys: 11. marraskuuta 2021

Johdanto

Tämän tietosuojakäytännön lukeminen on tärkeää, joten käytäthän siihen hieman aikaa. Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä henkilötietojesi jakamisesta kanssamme.

Paynplaycasinot.com on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi sekä oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita käytäntöömme tai henkilökohtaisten tietojesi käyttämiseemme liittyen, ole meihin yhteyttä osoitteella sähköpostiosoite [email protected]

Kun vierailet verkkosivustollamme osoitteessa Paynplaycasinot.com ja käytät palveluitamme, luotat meille tietosi. Me otamme yksityisyytesi erittäin vakavasti. Tässä tietosuojailmoituksessa kuvailemme tietosuojakäytäntöämme. Selitämme mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme tietoja ja mitä oikeuksia sinulla on näihin keräämiimme tietoihin liittyen.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia verkkosivustomme ja mobiilisovellustemme ja/tai niihin liittyvien palveluiden, myynnin, markkinoinnin tai tapahtumien kautta kerättyjä tietoja (kutsumme niitä tässä tietosuojakäytännössä yhteisesti ”verkkosivustoiksi”). Jos tässä tietosuojakäytännössä on ehtoja, joita et hyväksy, ole hyvä ja lopeta sivustomme ja palveluidemme käyttö.

Mitä tietoja keräämme?

Emme kerää henkilötietoja aktiivisesti. Kaikki käsittelemämme henkilötiedot ovat vain sellaisia tietoja, jotka tarjoat meille vapaaehtoisesti, kun otat meihin yhteyttä suoraan verkkosivustojen tai sovellusten kautta.

Kuinka keräämme tietoja automaattisesti

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit verkkosivustoilla. Nämä tiedot eivät paljasta tarkkaa henkilöllisyyttäsi (kuten esimerkiksi nimeäsi tai yhteystietojasi). Ne voivat kuitenkin sisältää laite- ja käyttötietojasi, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmän, liittyvät URL-osoitteet, kieliasetukset, laitteen nimen, maan, sijainnin, tiedot siitä miten ja milloin käytät verkkosivustojamme sekä myös muita teknisiä tietoja.

Tietoja tarvitaan ennen kaikkea verkkosivustojemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin. Kuten monet muutkin yritykset, keräämme myös tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saat lisätietoja tästä evästekäytännöstämme.

Jaetaanko tietojasi kenenkään kanssa?

Jaamme ja luovutamme henkilötietojasi vain suostumuksellasi seuraavissa tilanteissa:

Siirretäänkö tietojasi ETA:n ulkopuolelle

Palvelimemme sijaitsevat eurooppalaisissa datakeskuksissa. Jos käytät verkkosivustojamme Euroopan ulkopuolelta, ota huomioon, että henkilötietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä meidän sekä niiden kolmansien osapuolten tiloissa, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi.

Ota huomioon, että jos asut Euroopan talousalueella, näissä maissa ei välttämättä ole yhtä kattavia tietosuoja- tai muita lakeja kuin omassa maassasi. Teemme silti kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaisesti.

Henkilötietojen siirto Euroopan talousalueen ulkopuolelle perustuu aina seuraaviin asioihin:

Käytämmekö evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Käytämme evästeitä tietojen saamiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme niitä ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on kerrottu evästekäytännössämme.

Kolmansien osapuolten verkkosivustot

Verkkosivustot voivat sisältää mainoksia kolmansilta osapuolilta. Ota huomioon, että ne eivät ole sidoksissa meihin ja ne voivat linkittää muille verkkosivustoille, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin. Emme voi taata kolmansille osapuolille antamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä ja kolmansien osapuolten keräämät tiedot eivät kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin.

Emme siis ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen sisällöstä tai tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöistä. Emme voi taata minkään sellaisen tiedon turvallisuutta, jonka jaat kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa.

Tietojesi turvassa pitäminen

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Meillä on omistettu petostentorjuntaosasto ja kehittyneet järjestelmät epäilyttävän toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi. Kaikki epäilyttävään toimintaan liittyvät tilit jäädytetään ja ne tutkitaan perusteellisesti. Jos olet huolissasi tiliisi liittyvistä toiminnoista, kuten esimerkiksi tapahtumista, joita et tunnista tapahtumahistoriassasi, tai odottamattomista saldomuutoksista, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, mutta muista, että me emme voi taata, että internet itsessään on täysin turvallista. Henkilötietojen siirtäminen verkkosivustoillemme ja sivustoiltamme on sinun omalla vastuullasi. Käytä palveluita vain suojatussa ympäristössä.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakisääteiset vaatimukset) vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa.

Asiakkaana ollessasi meidän on säilytettävä henkilötietosi lakeihin ja sopimukseemme liittyvistä syistä. Kun lopetat palveluidemme käytön, säilytämme henkilötietojasi viiden vuoden ajan. Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme ne. Jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), säilytämme ne turvallisesti ja eristämme ne kaikesta jatkokäsittelystä siihen asti kunnes poistaminen on mahdollista.

Syitä, miksi säilytämme henkilötietojasi ovat esimerkiksi:

Keräämmekö tietoja alaikäisiltä

Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle kahdeksantoista (18)-vuotiaille lapsille. Käyttämällä Verkkosivustoja vakuutat olevasi vähintään kahdeksantoista (18) vuotias. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle kahdeksantoista alaikäisiltä käyttäjiltä, deaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset henkilötiedot välittömästi arkistoistamme. Jos huomaat tietoja, joita olemme keränneet alle kahdeksantoista (18)-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Mitkä ovat yksityisyysoikeutesi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Niihin voi sisältyä oikeus:

Pyytää pääsy omiin tietoihin ja saada kopio henkilötiedoista

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi. Lisäksi sinulla on myös oikeus pyytää, että hallussamme olevat henkilötietosi, jotka ovat mahdollisesti virheellisiä tai jotka ovat muuttuneet sen jälkeen, kun annoit ne, päivitetään tai poistetaan. Tällaiset pyynnöt käsitellään maksutta. Ne voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Pyytää oikaisua tai poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi (”oikeus tulla unohdetuksi”). Tämä voi tapahtua esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

Huomioi, että tähän oikeuteen liittyy pakollinen säilytysaika paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.

Tietojen siirtoon

Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi Henkilötiedot yleisesti käytetyssä automaattisesti käsiteltävässä muodossa. Näin voit käyttää tietoja uudelleen omiin tarkoituksiisi.

Tämä ei kuitenkaan ole yleinen oikeus. Se syntyy vain, kun henkilötietojesi käsittely

Vastustaa tietojen käsittelyä

Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Niitä ovat esimerkiksi seuraavat tapaukset:

Rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan (lakkauttamaan) henkilötietojesi käsittely. Kun käsittelyä on rajoitettu, voimme edelleen säilyttää henkilötietojasi, mutta emme käyttää niitä. Ylläpidämme luetteloa henkilöistä, jotka ovat pyytäneet meitä estämään henkilötietojensa käytön varmistaaksemme, että tätä rajoitusta noudatetaan jatkossa. Voit käyttää tätä oikeutta seuraavissa tapauksissa:

Peruuttaa suostumus

Käsittelemme ja toimimme kaikkien pyyntöjen tapauksessa sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Ota kuitenkin huomioon, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos asut Euroopan talousalueella ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät yhteystiedot täältä:

http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Suurin osa verkkoselaimista on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi myös poistamaan ja hylkäämään evästeet. Ota huomioon, että jos päätät poistaa tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustojemme ominaisuuksiin tai palveluihin. Lisätietoja saat sivustomme evästekäytännöstä.

Päivitykset tähän käytäntöön

Ota huomioon, että saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä päivämäärällä ja se tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä ilmoituksen suoraan sinulle. Kehotamme tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä käytännöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai postia osoitteeseen:

Data Protection Officer

66A, The Strand,

Sliema,

SLM1028,

Malta