Tietosuojakäytäntö

Siirry kohtaan...

Versio 1.0

Päiväys: 11. marraskuuta 2021

Johdanto

Johdanto

Tämän tietosuojakäytännön lukeminen on tärkeää, joten käytäthän siihen hieman aikaa. Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä henkilötietojesi jakamisesta kanssamme.

Paynplaycasinot.com on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi sekä oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita käytäntöömme tai henkilökohtaisten tietojesi käyttämiseemme liittyen, ole meihin yhteyttä osoitteella sähköpostiosoite [email protected]

Kun vierailet verkkosivustollamme osoitteessa Paynplaycasinot.com ja käytät palveluitamme, luotat meille tietosi. Me otamme yksityisyytesi erittäin vakavasti. Tässä tietosuojailmoituksessa kuvailemme tietosuojakäytäntöämme. Selitämme mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme tietoja ja mitä oikeuksia sinulla on näihin keräämiimme tietoihin liittyen.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia verkkosivustomme ja mobiilisovellustemme ja/tai niihin liittyvien palveluiden, myynnin, markkinoinnin tai tapahtumien kautta kerättyjä tietoja (kutsumme niitä tässä tietosuojakäytännössä yhteisesti ”verkkosivustoiksi”). Jos tässä tietosuojakäytännössä on ehtoja, joita et hyväksy, ole hyvä ja lopeta sivustomme ja palveluidemme käyttö.

Mitä tietoja keräämme?

Mitä tietoja keräämme?

Emme kerää henkilötietoja aktiivisesti. Kaikki käsittelemämme henkilötiedot ovat vain sellaisia tietoja, jotka tarjoat meille vapaaehtoisesti, kun otat meihin yhteyttä suoraan verkkosivustojen tai sovellusten kautta.

Kuinka keräämme tietoja automaattisesti

Kuinka keräämme tietoja automaattisesti

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit verkkosivustoilla. Nämä tiedot eivät paljasta tarkkaa henkilöllisyyttäsi (kuten esimerkiksi nimeäsi tai yhteystietojasi). Ne voivat kuitenkin sisältää laite- ja käyttötietojasi, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmän, liittyvät URL-osoitteet, kieliasetukset, laitteen nimen, maan, sijainnin, tiedot siitä miten ja milloin käytät verkkosivustojamme sekä myös muita teknisiä tietoja.

Tietoja tarvitaan ennen kaikkea verkkosivustojemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin. Kuten monet muutkin yritykset, keräämme myös tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saat lisätietoja tästä evästekäytännöstämme.

Jaetaanko tietojasi kenenkään kanssa?

Jaetaanko tietojasi kenenkään kanssa?

Jaamme ja luovutamme henkilötietojasi vain suostumuksellasi seuraavissa tilanteissa:

  • Lakia noudattaessa. Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin sovellettavan lain, oikeudellisen menettelyn, viranomaisten pyyntöjen, oikeuden määräyksen tai oikeusprosessin noudattamiseksi.
  • Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos katsomme tarpeelliseksi tutkia, ehkäistä tai ryhtyä toimiin koskien käytäntöjemme rikkomuksia, epäiltyjä petoksia tai tilanteita, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön turvallisuudelle ja laitonta toimintaa, tai todisteena oikeudenkäynneissä jossa olemme mukana.
  • Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Siirretäänkö tietojasi ETA:n ulkopuolelle

Siirretäänkö tietojasi ETA:n ulkopuolelle

Palvelimemme sijaitsevat eurooppalaisissa datakeskuksissa. Jos käytät verkkosivustojamme Euroopan ulkopuolelta, ota huomioon, että henkilötietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä meidän sekä niiden kolmansien osapuolten tiloissa, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi.

Ota huomioon, että jos asut Euroopan talousalueella, näissä maissa ei välttämättä ole yhtä kattavia tietosuoja- tai muita lakeja kuin omassa maassasi. Teemme silti kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaisesti.

Henkilötietojen siirto Euroopan talousalueen ulkopuolelle perustuu aina seuraaviin asioihin:

  • Euroopan komission tai asianomaisen tietosuojaviranomaisen hyväksymät vakiomuotoiset tietosuojalausekkeet; tai
  • Euroopan komission päätös, joka vahvistaa, että kolmas maa pystyy tarjoamaan riittävän suojan sinun henkilötiedoillesi; tai
  • Sinun suostumuksesi tai jokin muu laillinen peruste, jonka perusteella meillä on oikeus tehdä siirto.

Käytämmekö evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Käytämmekö evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Käytämme evästeitä tietojen saamiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme niitä ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on kerrottu evästekäytännössämme.

Kolmansien osapuolten verkkosivustot

Kolmansien osapuolten verkkosivustot

Verkkosivustot voivat sisältää mainoksia kolmansilta osapuolilta. Ota huomioon, että ne eivät ole sidoksissa meihin ja ne voivat linkittää muille verkkosivustoille, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin. Emme voi taata kolmansille osapuolille antamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä ja kolmansien osapuolten keräämät tiedot eivät kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin.

Emme siis ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen sisällöstä tai tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöistä. Emme voi taata minkään sellaisen tiedon turvallisuutta, jonka jaat kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa.

Tietojesi turvassa pitäminen

Tietojesi turvassa pitäminen

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Meillä on omistettu petostentorjuntaosasto ja kehittyneet järjestelmät epäilyttävän toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi. Kaikki epäilyttävään toimintaan liittyvät tilit jäädytetään ja ne tutkitaan perusteellisesti. Jos olet huolissasi tiliisi liittyvistä toiminnoista, kuten esimerkiksi tapahtumista, joita et tunnista tapahtumahistoriassasi, tai odottamattomista saldomuutoksista, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, mutta muista, että me emme voi taata, että internet itsessään on täysin turvallista. Henkilötietojen siirtäminen verkkosivustoillemme ja sivustoiltamme on sinun omalla vastuullasi. Käytä palveluita vain suojatussa ympäristössä.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakisääteiset vaatimukset) vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa.

Asiakkaana ollessasi meidän on säilytettävä henkilötietosi lakeihin ja sopimukseemme liittyvistä syistä. Kun lopetat palveluidemme käytön, säilytämme henkilötietojasi viiden vuoden ajan. Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme ne. Jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), säilytämme ne turvallisesti ja eristämme ne kaikesta jatkokäsittelystä siihen asti kunnes poistaminen on mahdollista.

Syitä, miksi säilytämme henkilötietojasi ovat esimerkiksi:

  • EU:n/paikallisten lakien (esimerkiksi rahanpesun vastaisten määräysten tai lisenssimääräysten) mukaisten lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen.
  • Perustaa tai puolustaa oikeudellisia vaateita (kuten huolimattomuutta koskevia kanteita), joita voidaan nostaa meitä vastaan.
  • Tietoihin liittyvien sopimusperusteisten velvollisuuksiemme ja oikeuksiemme täyttäminen.
  • Lailliset etumme, jos olemme tehneet vertailutestejä.
  • Toimivaltaisten tietosuojaviranomaisten antamien ohjeiden noudattaminen.

Keräämmekö tietoja alaikäisiltä

Keräämmekö tietoja alaikäisiltä

Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle kahdeksantoista (18)-vuotiaille lapsille. Käyttämällä Verkkosivustoja vakuutat olevasi vähintään kahdeksantoista (18) vuotias. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle kahdeksantoista alaikäisiltä käyttäjiltä, deaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset henkilötiedot välittömästi arkistoistamme. Jos huomaat tietoja, joita olemme keränneet alle kahdeksantoista (18)-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Mitkä ovat yksityisyysoikeutesi

Mitkä ovat yksityisyysoikeutesi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Niihin voi sisältyä oikeus:

Pyytää pääsy omiin tietoihin ja saada kopio henkilötiedoista

Pyytää pääsy omiin tietoihin ja saada kopio henkilötiedoista

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi. Lisäksi sinulla on myös oikeus pyytää, että hallussamme olevat henkilötietosi, jotka ovat mahdollisesti virheellisiä tai jotka ovat muuttuneet sen jälkeen, kun annoit ne, päivitetään tai poistetaan. Tällaiset pyynnöt käsitellään maksutta. Ne voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Pyytää oikaisua tai poistamista

Pyytää oikaisua tai poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi (”oikeus tulla unohdetuksi”). Tämä voi tapahtua esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

  • olet aiemmin antanut suostumuksen henkilötietojesi käyttöön, mutta päätät peruuttaa sen, eikä meillä ole henkilötietosuojalain mukaista laillista perustetta käyttää sitä;
  • Henkilötietojesi käsittely tapahtuu oikeutettujen etujemme perusteella, emmekä voi osoittaa mitään pakottavaa oikeutettua syytä jatkaa tietojen käsittelyä;
  • Tietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty;
  • GDPR:n mukaan meillä ei ole laillista perustetta jatkaa henkilötietojesi käsittelyä;
  • Tiedot on poistettava lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi;

Huomioi, että tähän oikeuteen liittyy pakollinen säilytysaika paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.

Tietojen siirtoon

Tietojen siirtoon

Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi Henkilötiedot yleisesti käytetyssä automaattisesti käsiteltävässä muodossa. Näin voit käyttää tietoja uudelleen omiin tarkoituksiisi.

Tämä ei kuitenkaan ole yleinen oikeus. Se syntyy vain, kun henkilötietojesi käsittely

  • Perustuu suostumuksesi tai tarvittaessa sopimuksen täyttämiseen
  • Kun tiedot ovat ainoastaan automaattisen käsittelyn kohteena.

Vastustaa tietojen käsittelyä

Vastustaa tietojen käsittelyä

Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Niitä ovat esimerkiksi seuraavat tapaukset:

  • Perustuu oikeutettuihin liike-etuihin (mukaan lukien profilointi); tai
  • toteutetaan tilasto- ja tutkimustarkoituksiin.

Rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä

Rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan (lakkauttamaan) henkilötietojesi käsittely. Kun käsittelyä on rajoitettu, voimme edelleen säilyttää henkilötietojasi, mutta emme käyttää niitä. Ylläpidämme luetteloa henkilöistä, jotka ovat pyytäneet meitä estämään henkilötietojensa käytön varmistaaksemme, että tätä rajoitusta noudatetaan jatkossa. Voit käyttää tätä oikeutta seuraavissa tapauksissa:

  • Kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden; emme enää tarvitse tietoja, mutta pyydät niitä käyttääksesi oikeuttasi tai puolustaaksesi itseäsi oikeustoimilta;
  • Käsittely on laitonta ja vastustat tietojen poistamista sekä pyydät sen sijaan käsittelyn rajoittamista;
  • Käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen liiketaloudellisten etujemme vuoksi, mutta vastustat sitä. Samalla tarkastamme, onko tietojen käsittelyn jatkamiselle aihetta.

Peruuttaa suostumus

Peruuttaa suostumus

Käsittelemme ja toimimme kaikkien pyyntöjen tapauksessa sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Ota kuitenkin huomioon, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos asut Euroopan talousalueella ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät yhteystiedot täältä:

http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Suurin osa verkkoselaimista on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi myös poistamaan ja hylkäämään evästeet. Ota huomioon, että jos päätät poistaa tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustojemme ominaisuuksiin tai palveluihin. Lisätietoja saat sivustomme evästekäytännöstä.

Päivitykset tähän käytäntöön

Päivitykset tähän käytäntöön

Ota huomioon, että saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä päivämäärällä ja se tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä ilmoituksen suoraan sinulle. Kehotamme tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä käytännöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai postia osoitteeseen:

Data Protection Officer

The Ferries Business Centre

9, Guza Fava Street c/w Bisazza Street

SLIEMA

SLM 1632

MALTA

Tilaa Ekstrabonus

Pysy ajantasalla uusista kasinoista ja tarjouksista

Ilmaiskierroksia, Bonuksia. Viikottain.

Rekisteröinnin jälkeen vastaanotat 330 ilmaiskierrosta ilman talletusta